Termeni și condiții generale

Termeni și Condiții Generale – Tradiversum.ro

1.) Comerciantul, prestatorul de servicii de traduceri autorizate (RO, HU, EN, DE) – date de identificare si contact

Site-ul https://tradiversum.ro este detinut si administrat de societatea SAFETRANSLATE SRL, Cod Unic de Înregistrare: 35800910, Nr. O.R.C.: J19/170/2016, Data înfiintării: 2016, Cod CAEN: 7430 – Activități de traducere scrisă si orală, EUID: ROONRC.J19/170/2016, Cod IBAN: RO66BTRLRONCRT0343277201, Deschis la Banca Transilvania – Suc. Odorheiu Secuiesc

2.) Date cu Caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, tradiversum.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe tradiversum.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate.
Astfel, tradiversum.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. tradiversum.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul tradiversum.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date, printr-o solicitare scrisa, trimisa la adresa din sectiunea contact, de pe adresa de e-mail furnizata de client la crearea contului.
Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
De asemenea, tradiversum.ro va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa [email protected].

Orice litigiu apărut între MIRROR DIGITAL SRL și client va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi soluționat de instanțele romane competente din raza sediului MIRROR DIGITAL SRL.

3.) Clauze generale

Prezentul document stabileste conditiile de vanzare-cumparare de produse si serviciile prin intermediul site-ului tradiversum.ro, inclusiv termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul tradiversum.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in acest document. Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului in alte scopuri decat cele mentionate este interzisa. Wineful poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului tradiversum.ro, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane.

Traduceri acto auto, probabil la cel mai bun preț din România și alte tipuri de traduceri legalizate, servicii de interpretariat și apostilare